Маси за игра на ФУТБОЛ

RS4 Home е адаптацията на нашата футболна маса  към изискванията на пазара, който все повече се насочва към онлайн. Поради тази причина сме модифицирали определени производствени аспекти, за да отговорим на тези нужди, без да жертваме дизайна, качеството и нашия интензивен начин на живот.

За всички възрасти: годините са най-малкото, стига да имате игриво отношение.

Да споделите с любимите си хора: семейство, приятели, съседи... Всеки, който се осмели да ви предизвика.

За всеки момент: празненство, парти, семейна среща, събота след обяд, сряда след приключване на домашните... За толкова много моменти от тези, които няма да бъдат забравени.

За закрито и на открито: насладете се на добра игра както в трапезарията у дома, в градината или на терасата. Навсякъде, където крясъците и смехът отекват по-добре.

Незабавна доставка: завършен, опакован и готов за изпращане. За да му се насладите възможно най-бързо.

За екологична и лесна пратка: с оптимизирана опаковка за лесно изпращане, по-добра обработка и по този начин намаляване на въздействието върху околната среда.

За да го сглобите сами: сглобяването е лесно. Карането му е начин да го направите свой и когато играта започне, вие го оценявате още повече.

Нови цветове: жълто, теракота, морско синьо и кремаво. Топло, уютно и дискретно, вдъхновено от тоновете на скандинавските есенни пейзажи. С дървото на краката, предава топлина и хармонира с пространството.