Билярдна маса 235/135/80см

5 от 5 / 1 гласа
19450.00 BGN

Диагонална билярдна маса 235/135/80см  
Тегло 224 КГ   
Проектиран от Yonoh Studio       

Diagonal pool table - Indoor   
Designed by Yonoh Studio     
RS BARCELONA 

Приятна обстановка. Страхотна компания. Добра музика. И перфектно осветление. Искате ли питие? Този момент на тих престой носи вашето име и това на билярдната маса Diagonal навсякъде.

Точно както диагонална линия пресича пространство от край до край, дизайнерската билярдна маса на RS Barcelona вдъхва всяка стая с дизайн, елегантност и игриво отношение. Diagonal е вдъхновен от перфектните линии на тази игра и от една от главните артерии на Барселона, градът, в който се произвежда.

И това се отразява в неговия дизайн, в простите форми и гениалните линии, които му придават уникално, вечно качество. Diagonal постига перфектния баланс между дизайн и възможност за игра. Със своите елегантни, модерни линии и гамата си от висококачествени покрития, той украсява всяка обстановка, независимо дали стои самостоятелно или заедно с някоя от нашите футболни маси или маси за пинг-понг.

Можете да избирате от разнообразие от цветове, вариращи от спокойно черно до ярко бяло, поразително червено, небрежно елегантно зелено или тъмносиньо.

ИМА ОЩЕ 3 РАЗМЕРА ПО ГОЛЕМИ МАСИ

ПЛОТ ГОРЕН ЦА ПРЕВРЪКАНЕ В МАСА - 3870 ЛВ С ДДС