Устойчиви и екологични материали с кашпи за цветя Hobby Flower

Устойчиви и екологични материали с Hobby Flower

Живеем във време, когато защитата на човека е в челните редици на нашето общество. От съществено значение е да се грижим за планетата и да инвестираме в устойчиви, екологични идеи и екологичен дизайн.Изборът на естествени материали, добавянето на растения към нашите пространства, изборът на топли цветове или такива, които ни напомнят за природата, и използването на екологичен текстил са отговорни избори за декорация, които ще ви помогнат да създадете устойчив или екологичен дизайн!

Ако искате да допринесете за запазването на духа, започнете, като трансформирате своя декор и създадете по-зелени и по-екологични пространства с колекциите кашпи за цветя от Hobby Flower Испания. Тези хидроплантери се изработват чрез ръчни и занаятчийски процеси, за да се постигнат висококачествени материали и покрития.

Естествените материали са основните герои.

Кашпите на Хоби Флауер  са изцяло произведени в Испания и са направени внимателно с помощта на висококачествени материали, които са биоразградими и/или рециклируеми. Ярък пример са хидроплантери  /кашпи със система/ Tammi, Natura и Arc -колекции, проектирани с естествено дъбово дърво, материал, известен със своята устойчивост, плътност и издръжливост. Тези хидроплантери /система за самополиване –наливаш вода 4-5 пъти годишно /се отличават със своята геометрия и способността си да запълват пространствата с природа, което ги прави отлични възможности за създаване на зони за почивка и релаксация!